Αρώματα για το φετινό καλοκαίρι

 


12 δροσερές, αισθησιακές επιλογές για κάθε προτίμηση.

 

Σίγουρα, υπάρχει εκείνο το άρωμα που σου ταιριάζει απόλυτα, το αγοράζεις ξανά και ξανά και είναι το σήμα κατατεθέν σου. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν πρέπει ανά διαστήματα να δοκιμάζεις κάτι καινούργιο, ώστε να ανανεώνεις την εμφάνιση, αλλά και τη διάθεσή σου. Τα ακόλουθα 12 ανδρικά αρώματα αποτελούν κάποιες από τις καλύτερες καλοκαιρινές επιλογές. 

Remaining Time-0:00

Fullscreen

MuteDior Homme -  Dior

Ξυλώδης δημιουργία, ένας συνδυασμός από περγαμόντο, ροζ πιπέρι και έλεμι στις νότες κορυφής, με πατσουλί, κέδρο και ξύλο κασμίρι στις μεσαίες νότες και με λευκό μόσχο και βέτιβερ στις νότες της βάσης

Baie 19 - Le Labo

Ξυλώδες, βοτανικό, unisex άρωμα που περιέχει πατσουλί, νότες όζοντος, πράσινα φύλλα, αμπροξάν και μόσχο.Hugo Now - Hugo Boss

Υδάτινο άρωμα για άνδρες με νότες κορυφής από κάρδαμο και πολτό λεμονιού, μεσαίες νότες από λεβάντα και μέντα και νότα βάσης από βέτιβερ Αϊτής.

CK One Everyone - Calvin Klein

Κιτρώδες, unisex άρωμα με ​​​​πορτοκαλέλαιο και τζίντζερ στην κορυφή, τσάι και υδάτινες νότες στη μέση και κέδρο, πατσουλί, κεχριμπάρι και μόσχο στη βάση.

Beau De Jour - Tom Ford

Φρέσκο, βοτανικό ξυλώδες άρωμα με νότες κορυφής από εκχύλισμα λεβάντας, μεσαίες νότες από δεντρολίβανο, γεράνι, μέντα, βρύα δρυός και βασιλικό και νότες βάσης από πατσουλί και κεχριμπάρι.

L'Ombre des Merveilles - Hermès 

Ξυλώδες ανατολίτικο, unisex άρωμα με νότα κορυφής το μαύρο τσάι, μεσαία νότα το θυμίαμα και νότα βάσης τον σπόρο Τόνκα.Silver Birch & Lavender - Jo Malone

Ξυλώδες, unisex άρωμα με νότα κορυφής γκρέιπ φρουτ, μεσαία νότα λεβάντα και νότες βάσης σημύδα και ξύλα.

Sunset Riot - Allsaints 

Ξυλώδες, λουλουδένιο, unisex άρωμα που περιέχει άνθη πορτοκαλιάς, τριαντάφυλλο, ροζ πιπέρι, κέδρο και κεχριμπάρι. 

Gentleman - Givenchy

Ξυλώδες και φρουτώδες άρωμα με νότες κορυφής αχλάδι, κάρδαμο και ανανά, μεσαίες νότες λεβάντα, ίριδα και γεράνι και νότες βάσης πατσουλί, δέρμα και φλοιό μαύρης βανίλιας.

Guilty Pour Homme - Gucci 


Ξυλώδες άρωμα με νότες κορυφής από λεβάντα και αμάλφι λεμόνι, μεσαία νότα από άνθος πορτοκαλιού και νότες βάσης από πατσουλί, κέδρο και βανίλια. 

Terrible Teddy - Penhaligon's 


Ζεστό, καπνιστό άρωμα με νότα κορυφής το θυμίαμα, μεσαία νότα το δέρμα, νότα βάσης το κεχριμπάρι. 

Man Wood Neroli - Bulgari


Ξυλώδες, λουλουδένιο άρωμα με νότες κορυφής από περγαμόντο και νερόλι, μεσαίες νότες από άνθη πορτοκαλιάς και κέδρο και νότες βάσης από δέρμα, λευκό μόσχο, κεχριμπάρι και ξύλα.

Από: askhim.gr
Νεότερη Παλαιότερη